Mobiele website Jumping Maassluis 2022

Klik hier voor de normale website

Klik hier voor ons Twitteraccount met live uitslagen, e.d.

Welkom

 Welkom            

 

Dit jaar organiseren Paardensportvereniging Lickebaert (PSV Lickebaert) en Manege Middenhof gezamenlijk voor de zeventiende keer het landelijk bekendheid genietende paardensportconcours Jumping Maassluis. Normaal gesproken zou dit de negentiende editie zijn geweest maar vanwege Corona heeft de organisatie het evenement twee jaar achtereen moeten cancelen. Het evenement vindt als gebruikelijk plaats tijdens het hemelvaartweekeind, op het terrein van Manege Middenhof aan de Zuidbuurt in Maassluis. 
Voor het eerst dit jaar wordt er op zaterdagmiddag een Derby georganiseerd. Een Derby houd in dat er door de deelnemers over verschillende natuurlijke hindernissen moet worden gesprongen in de Hoofdring, vervolgens moeten de deelnemers ook diverse hindernissen in de tweede ring overwinnen om vervolgens weer een aantal hindernissen in de Hoofdring te springen. Er wordt dus prachtige paardensport bedreven door jong en oud, van beginnende manegeruiter tot aan het hoogste nationaal niveau, met uiteraard als klapstuk op zondagmiddag 21 mei de Grote Prijs van €1000. -
Het belooft weer een groots sportief paardensport evenement te worden, waarbij we u graag verwelkomen, als deelnemer, toeschouwer en/of sponsor. 
Het belooft weer een groots sportief paardensport evenement te worden, waarbij we u graag verwelkomen, als deelnemer, toeschouwer en/of sponsor.
 
Rofianda, hoofdsponsor Jumping Maassluis
 
Voor de derde keer presenteren wij met trots de hoofdsponsor van Jumping Maassluis; Rofianda Light Solutions.
 
Rofianda is een in Tilburg gevestigd bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft en trendsetter is in het plaatsen van LED-verlichting. Rofianda heeft al vele Hippische bedrijven voorzien van deze energiebesparende LED-verlichting.
Ook bij Manege Middenhof zijn de rijhallen en stallen voorzien van dit waanzinnige licht.
 
Rob van der Voort (beheerder Manege Middenhof):
"Na een bezoek van Rofianda aan ons bedrijf, een uitstekend lichtplan en het zien van het enorme licht dat van een armatuur van Rofianda af kwam, waren we zodanig onder de indruk dat we gelijk alle hallen hebben voorzien van Rofianda LED-verlichting.
Wij als Manege zijn uitermate tevreden met de nieuwe verlichting mede ook omdat er in enkele hallen maar de helft van de armaturen geplaatst zijn en we toch meer lichtopbrengst hebben.
In eerste instantie is de LED-verlichting even wennen, omdat het ander licht is, maar als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet anders meer."
 
Rofianda en Jumping Maassluis zijn ook op sportief gebied de samenwerking aangegaan. Gezamenlijk hopen wij van de zestiende editie Jumping Maassluis een daverend succes te maken.