header photo

Contactinformatie

Van donderdagavond 26 mei 22.00 uur tot maandagochtend 30 mei 05.00 uur is de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis in twee richtingen geheel afgesloten voor werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding. Wij raden u aan onderstaande route-informatie aan te houden en rekening te houden met een langere reistijd.

De omleidingsroute loopt via de A4, de N223, knooppunt Westerlee en de A20 richting Rotterdam. U neemt op de A20 afrit 7 Maassluis en volgt daarna uw navigatie naar de Zuidbuurt. Aan het begin van de Zuidbuurt staan verkeersregelaars. U kunt bij hen aangeven dat u op weg bent naar Jumping Maassluis. Wij raden u af om via Vlaardingen en de Maassluissedijk te rijden. Eerdere afsluitingen van de A20 wijzen uit dat op deze route veel sluipverkeer rijdt en het daarom snel vast staat.

Jumping Maassluis wordt gehouden op het complex van Manege Middenhof in Maassluis. De organiserende vereniging is Paardesportvereniging Lickebaert.

Voor meer informatie/vragen over het concours kunt u mailen naar info@jumpingmaassluis.nl.

Het wedstrijdsecretariaat springen is bereikbaar via het emailadres springen@jumpingmaassluis.nl.

Het wedstrijdsecretariaat dressuur is bereikbaar via het emailadres dressuur@jumpingmaassluis.nl.

Pers kan zich wenden tot Annemieke Berkhout via het e-mailadres info@jumpingmaassluis.nl of telefonisch: 06 - 41 80 05 98.

Standhouders en sponsoren kunnen zich wenden tot Liza van Essen via het e-mailadres info@jumpingmaassluis.nl.

C.V. Manege Middenhof
Zuidbuurt 8
3141 EM Maassluis
Tel.: 010 - 59 20 455

Routebeschrijving
Deze geldt alléén op de eerste dag van het evenement - donderdag 26 mei. Daarna is een omleiding van toepassing; zie hierboven.

Komende vanuit alle richtingen
A20 richting Rotteram - Hoek van Holland
Volg A20 Hoek van Holland. Op de A20 neemt u de afslag Maassluis/Maasland (eerste afslag Maassluis). Einde van de afslag rechtsaf. Na ca. 25 meter weer rechtsaf (direct na het busstation). Deze weg volgen onder het viaduct (A20) door. Na ca. 500 meter aan uw rechter kant ligt Manege Middenhof.

Komende vanuit Westland (Veilingroute)
A20 richting Rotterdam
Volg richting Rotterdam. Neem op de A20 de afslag Maassluis/Maasland (tweede afslag Maassluis). Einde afslag linksaf, richting Maasland (onder A20 door). Na ongeveer 100 meter rechtsaf (direct na het busstation). Deze weg volgen onder het viaduct (A20) door. Na ca. 500 meter aan uw rechter kant ligt Manege Middenhof.