header photo

Welkom

Jumping Maassluis 2020, de 16e editie, vijf dagen paardensport in alle facetten, van FNRS tot grand prix, van BB tot 1.40m; een fantastisch evenement voor paardensporter en supporter, zowel in als naast de piste.  

Jumping Maaassluis is inmiddels niet meer weg te denken uit de regio en geniet landelijke bekendheid.  Met jaarlijks zo'n 1100 deelnemers verdeeld over 5 dagen en diversen rubrieken beloofd het weer een spetterend Hemelvaartweekend te worden. 

De ruiters kunnen hun hart ophalen in één van de 33 rubrieken waarin zal worden gestreden om een goed gevulde prijzenpot. De toeschouwers kunnen zich vermaken op het sfeervolle overdekte terras met prachtig uitzicht over de ringen en diverse mooie stands waar ondernemers uit de regio hun producten zullen presenteren. Voor de kinderen is er volop kinderentertainment. 

 

Graag begroeten wij u op Jumping Maassluis 2020 van 20 mei t/m 24 mei 2020!

Rofianda, hoofdsponsor Jumping Maassluis

Met trots presenteren wij de hoofdsponsor van Jumping Maassluis; Rofianda LED verlichting.

Rofianda is een in Tilburg gevestigd bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft en trendsetter is in het plaatsen van LED-verlichting. Rofianda heeft al vele Hippische bedrijven voorzien van deze energiebesparende LED-verlichting.
Ook bij Manege Middenhof zijn de rijhallen en stallen voorzien van dit waanzinnige licht.

Rob van der Voort (beheerder Manege Middenhof):
"Na een bezoek van Rofianda aan ons bedrijf, een uitstekend lichtplan en het zien van het enorme licht dat van een armatuur van Rofianda af kwam, waren we zodanig onder de indruk dat we gelijk alle hallen hebben voorzien van Rofianda LED-verlichting.
Wij als Manege zijn uitermate tevreden met de nieuwe verlichting mede ook omdat er in enkele hallen maar de helft van de armaturen geplaatst zijn en we toch meer lichtopbrengst hebben.
In eerste instantie is de LED-verlichting even wennen, omdat het ander licht is, maar als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet anders meer."

Rofianda en Jumping Maassluis zijn ook op sportief gebied de samenwerking aangegaan. Gezamenlijk hopen wij van Jumping Maassluis een daverend succes te maken.

 

   

 

 

 

                                                            

       \