Mobiele website Jumping Maassluis 2024

Klik hier voor de normale website

Klik hier voor ons Twitteraccount met live uitslagen, e.d.

Welkom

Welkom

In het komende Hemelvaartweekeind (van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei) wordt als vanouds hèt paardensportevenement van de regio georganiseerd op het terrein van manege Middenhof in Maassluis. Vier dagen genieten van prachtige paardensport, van onze beginnende jeugdruiters tot de landelijke top.

Op donderdag wordt de spits afgebeten door de landelijke dressuurrubrieken voor de breedtesport. Ook komt de Nederlandse dressuurtop in actie tijdens de subtoprubrieken, die eveneens op donderdag worden gereden. De dag wordt afgesloten met het equipespringen voor manegeruiters; altijd een spektakel om naar te kijken.

Vrijdag rijden de FNRS ruiters die zich vooraf gekwalificeerd hebben voor de grote finale tijdens Jumping Maassluis de dressuurrubrieken. Ook wordt er deze dag begonnen met de springrubrieken voor de paarden en de pony’s.

Zaterdag en zondag wordt er volop gesprongen met op zondagmiddag het klapstuk van het evenement, de Rofiandaprijs; de grote finale op 1.30/1.35 niveau, waarbij de winnaar een bedrag van € 1.000,= in ontvangst mag nemen.

De prijzenpot is ook dit jaar weer goed gevuld.

Vorig jaar is het programma aangevuld met een derby-parcours op zaterdagmiddag. Een ware aanvulling voor het evenement en een absolute aanrader voor het publiek. De ruiters en amazones rijden een parcours op tijd, waarbij de beide springpistes zullen worden gebruikt en het parcours zal worden aangekleed met eventing-hindernissen. We nodigen u van harte uit om dit spektakel vanaf ons mooie dakterras te komen aanschouwen, onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Het belooft weer een mooie editie te worden, met dank aan de vele sponsoren die Jumping Maassluis een warm hart toedragen.

Wij verwelkomen u graag tijdens de 18de editie van Jumping Maassluis.

 

Rofianda, hoofdsponsor Jumping Maassluis

 

Voor de vijfde keer presenteren wij met trots de hoofdsponsor van Jumping Maassluis; Rofianda Light Solutions.

Rofianda is een in Tilburg gevestigd bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft en trendsetter is in het plaatsen van LED-verlichting. Rofianda heeft al vele Hippische bedrijven voorzien van deze energiebesparende LED-verlichting.

Ook bij Manege Middenhof zijn de rijhallen en stallen voorzien van dit waanzinnige licht.

 

 

 

Rob van der Voort (beheerder Manege Middenhof):

"Na een bezoek van Rofianda aan ons bedrijf, een uitstekend lichtplan en het zien van het enorme licht dat van een armatuur van Rofianda af kwam, waren we zodanig onder de indruk dat we gelijk alle hallen hebben voorzien van Rofianda LED-verlichting.

Wij als Manege zijn uitermate tevreden met de nieuwe verlichting mede ook omdat er in enkele hallen maar de helft van de armaturen geplaatst zijn en we toch meer lichtopbrengst hebben.

In eerste instantie is de LED-verlichting even wennen, omdat het ander licht is, maar als je er eenmaal aan gewend bent, wil je niet anders meer."

 

Wildeboer, Grote Sponsor Jumping Maassluis

Een professioneel schadeherstelbedrijf

Graag verwelkomen we dit jaar “Autoschadespecialist Wildeboer” als Grote Sponsor van Jumping Maassluis. Autoschade Wildeboer is een BOVAG gecertificeerd autoschadebedrijf dat gehuisvest is in Maasland. Als BOVAG gecertificeerd bedrijf werkt Wildeboer altijd volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat u, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd bent van vier jaar garantie op het schadeherstel. Dit wordt vastgelegd in het BOVAG-garantiebewijs: het enige bewijs dat uw auto schade heeft gehad!

Verzeild geraakt in een kettingbotsing, tegen een paaltje gereden, muur geschampt in de parkeergarage; een ongeluk zit in een klein hoekje. Op zo'n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van schade. En dan is het fijn dat er een expert is die alles van a tot z voor u regelt.

Autoschadespecialist Wildeboer staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U hoeft alleen maar te bellen. De rest regelt Wildeboer: het transport van uw voertuig, de schadebegroting, het overleg met uw verzekering, de reparatie, de financiële afwikkeling en het vervangend vervoer.

 

 

Samen met Wildeboer Autoschadespecialist, Rofianda Light Solutions, vele sponsoren en het team van Jumping Maassluis hopen wij er weer een mooie editie van te maken met schitterende paardensport.